Sign in
  BC.Lotaria e lojës

  BC.Lotaria e lojës

  Zbuloni se si të luani lotarinë BC.Game për një shans për të fituar xhekpotin prej 100,000 dollarësh çdo ditë.

  • BC.Lotaria e lojës
  • Si të luani Lotarinë BC.Game
  • BC.Çmimet e Lotarisë së Lojërave
  • BC.Lotaria e Lojërave Provably Fair
  • BC.Pyetet e shpeshta të Lotarisë së Lojërave

  BC.Lotaria e lojës

  Me biletat që kushtojnë vetëm 0,10 dollarë secila, ju mund të luani llotarinë çdo ditë në BC.Game, me një shans për të fituar xhekpotin prej 100,000 dollarësh për të gjetur saktë gjashtë numrat që janë tërhequr.

  Ka edhe çmime për të marrë me mend vetëm disa nga numrat, të cilët do t'i marrim së shpejti, por, tani për tani, ja se si të merrni pjesë.

  Si të luani Lotarinë BC.Game

  Është e lehtë të përfshihesh me lotarinë në BC Game , e cila mund të aksesohet nga menyja kryesore e faqes zyrtare të internetit BC.Game nëpërmjet skedës në shiritin anësor në të majtë.

  Ashtu si çdo llotari tjetër, lojtarët blejnë bileta dhe zgjedhin numrat që mendojnë se do të tërhiqen nga tenxhere. Pastaj thjesht prisni që të bëhet shorti përpara se të përputhni numrat tuaj me ata që janë tërhequr.

  Për të blerë bileta, lundroni në faqen e Lotarisë nga faqja kryesore dhe klikoni "Blini biletën tani" në anën e djathtë të faqes. Më pas, zgjidhni me cilën monedhë dëshironi të paguani dhe zgjidhni sa bileta dëshironi të blini.

  Së fundi, zgjidhni nëse dëshironi që numrat tuaj të gjenerohen automatikisht ose nëse dëshironi t'i zgjidhni ato vetë. Klikoni butonin e gjelbër "Por biletat" për të përfunduar transaksionin.

  BC.Çmimet e Lotarisë së Lojërave

  Nëse mund t'i merrni me mend të 6 numrat saktë, do të merrni 100,000 dollarë. Megjithatë, nuk bëhet fjalë për gjithçka ose asgjë, pasi marrja e saktë e disa numrave mund të rezultojë në një pagesë.

  Këtu janë çmimet që janë në dispozicion nga Lotaria BC.Game:

  • 5 numra + Top Jackpot = 100,000 dollarë
  • 5 numra = 3000 dollarë
  • 4 numra = 20 dollarë
  • 3 numra = 1$
  • 0 numra = biletë falas për shortin e radhës

  Për një shans për të luajtur Lotarinë BC.Game dhe për të fituar çmime si këto, regjistrohuni duke përdorur kodin promovues të BC.game NEWBONUS për ofertën më të mirë të regjistrimit dhe bonusin e mirëseardhjes.

  BC.Lotaria e Lojërave Provably Fair

  Duke përdorur algoritme, BC.Game është në gjendje të garantojë që çdo short i shortit është i provably .

  Pesë topa të zakonshëm tërhiqen nga një grup me 36 numra dhe një top jackpot zgjidhet nga një grup prej 10 numrash, sipas rregullores 5+1 të shortit.

  Çdo lojë krijon një bazë të freskët të serverit dhe publikon vargun pas Hash256. Për farat e klientëve, ata përdorin hash-in e krijuar pas 10 blloqeve dhe lartësinë ETH në përfundim të afatit ditor të blerjes së biletave.

  Sistemi fillon duke llogaritur vlerën hash, e cila prodhon një varg karakteresh 64-bit. Sistemi më pas konverton tetë karakteret e hash-it në një vlerë int32. Më pas vlera e përkthyer shumëzohet me vlerën 0x100000000, pjesëtuar me sasinë e topave dhe rezulton pozicioni fitues, nga i cili merret topi përkatës.

  BC.Pyetet e shpeshta të Lotarisë së Lojërave

  A mund t'i rris shanset e mia për të fituar Lotarinë BC.Game?

  Mënyra e vetme për të rritur shanset tuaja për të fituar një lojë lotarie në BC.Game është të blini më shumë bileta me kombinime të ndryshme dhe të rritni shanset tuaja të përgjithshme.

  Si financohen Çmimet e Lotarisë BC.Game?

  Çmimet e Lotarisë BC.Game financohen nga shitjet e biletave si dhe nga të ardhurat e krijuara nga pjesa tjetër e faqes.

  A ka një bonus Lotarie BC.Game?

  Duke përdorur kodin promovues NEWBONUS gjatë regjistrimit, ju mund të merrni deri në 1260% fonde shtesë në total nga katër depozitat tuaja të para, të cilat mund të përdoren për të luajtur Lotarinë në BC.Game.